John Mayer

SOLO

Musik/show
John Mayer

John Mayer tar sin framgångsrika akustiska soloturné ”SOLO” till Sverige och Tele2 Arena den 13 mars 2024!

Biljettsläpp fredag 25 augusti kl 10.00 

Kuriosa

Den hyllade turnén ”SOLO”, med soloframträdande av Mayer, fokuserar på hans akustiska gitarrarbete med särskilda inslag av piano och elgitarr. Känd för en säregen blandning av fantastiskt gitarrspel, själfull röst och enastående sångskrivarförmåga, har Mayer toppat listorna med flera massiva hits som ”New Light”, ”Gravity”, ”Love on the Weekend”, ”Heartbreak Warfare”, “Daughters”, “Waiting on the World to Change”, “Last Train Home” och “Your Body Is a Wonderland”. 2023 års turné har varit under planering i 20 år och kommer innehålla sällsynta, fullständiga akustiska versioner av hans mest älskade låtar!

Med som support följer Madison Cunningham, som i år vann en GRAMMY Award® för sitt album ”Revealer” från 2022 i kategorin Best Folk Album.

Datum & tider

  • Onsdag
    13 mars 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen