Hitta till arenan

Med SL

Ta dig till Tele2 Arena med tunnelbana, buss eller tvärbana.

 • Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) tar dig till Tele2 Arena på bara några minuter från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det ofta är mycket folk i samband med evenemang kan det vara bra att veta att det finns flera stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd till arenan:

  – Gullmarsplan
  – Skärmarbrink
  – Blåsut
  – Sandsborg
  – Enskede Gård

  Planera din resa och hitta bästa resvägen med SL:s reseplanerare.

 • Tvärbanan som stannar vid både station Globen och Gullmarsplan, är ett praktiskt och bekvämt resealternativ om du påbörjar din resa till arenan med pendeltåg. Byt då till tvärbanan vid Årstaberg. Om du kommer från Sickla-hållet är tvärbanan det bästa och smidigaste färdmedlet.

  Planera din resa och hitta bästa resvägen med SL:s reseplanerare.

 • Flera busslinjer tar dig nästan hela vägen fram till Tele2 Arena. Busstationen vid Gullmarsplan ligger bara ca 8 minuters promenad bort.

  Planera din resa och hitta bästa resvägen med SL:s reseplanerare.

hitta-SL

Med cykel

Arenaleden för cyklar löper raka vägen till Tele2 Arena från Medborgarplatsen. Breda cykelbanor finns också utmed Arenavägen och Arenaslingan.

För att underlätta ditt besök med cykel hos oss finns det bland annat 1 000 cykelparkeringsplatser vid Tele2 Arena.

Hitta bästa cykelvägen med Google Maps.

Med_cykel

Till fots

Med Stockholm city runt knuten kan en promenad vara ett skönt alternativ. Att promenera hit från Södermalm, över Skanstullsbron, tar ca 20 minuter och gångvägen sträcker sig hela vägen fram till Tele2 Arena.

Hitta bästa promenadvägen med Google Maps.

Till_fots

Med bil

Vi rekommenderar att i första hand välja kollektivtrafik hit, det är många gånger ett smidigare och miljövänligare alternativ än att resa med bil. Väljer du ändå att ta bilen ber vi dig vara ute i god tid. Stockholmstrafiken är ibland oberäknelig och vid stora evenemang när många ska till och från en och samma plats samtidigt kan köer i närområdet uppstå.

 • Parkering finns i Globen Shopping (cirka 1500 P-platser), men tänk på att dessa snabbt kan fyllas upp när det är mycket folk under evenemangsdagar.

  För frågor om parkeringen i Globen Shoppings garage, kontakta Apcoa Parking på 08-556 306 70 eller info@apcoa.se.

  Läs mer om parkeringsmöjligheterna i området på Stockholm Parkering.

 • Parkering finns i Arenagaraget under Tele2 Arena (cirka 650 P-platser), men tänk på att dessa snabbt kan fyllas upp när det är mycket folk under evenemangsdagar.

  För frågor om parkeringen under Tele2 Arena, kontakta Stockholm Parkering.

  Läs mer om parkeringsmöjligheterna i området på Stockholm Parkering.

Med_bil

Med taxi

Förboka resan inför evenemanget via Taxi Stockholm. När det är dags att åka hem, kan ni boka en bil till arenans upphämtningsplats. Boka resan smidigt via Taxi Stockholms app.

Ladda ner appen för iPhone eller Android.  

Bild – hitta till arenan

Med SJ

Ta tåget med SJ från hela Sverige. Att välja tåget är inte bara superenkelt och smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ för din resa hit.

Köp din resa via sj.se eller i SJs app. Ladda ner för iPhone eller Android.

Bild Ungdom