J Balvin

Que Bueno Volver a Verte Tour

Musik/Show
J Balvin

Den internationella superstjärnan och GRAMMY Award-vinnaren J Balvin åker ut på Que Bueno Volver a Verte Tour – med ett stopp i Sverige! Den 14 maj kommer han till Tele2 Arena för en efterlängtad konsert.

Biljetter släpps den 1 december kl 10:00

Kuriosa

J Balvin är den globala superstjärnan och entreprenören som vunnit flera prestigefyllda utmärkelser, bland annat Billboard Music Awards, American Music Awards, Latin GRAMMY’s och många andra. Den Colombianska raggaeton-stjärnan har sålt över 25 miljoner skivor världen över. Han har brutit kulturella barriärer och blivit en av de mest globalt streamade artisterna och fått en stor fanskara över hela världen.

Med fingret på pulsen i världarna av underhållning, mode, digital kultur och mycket annat har Balvin gång på gång visat sig vara en ostoppbar kraft och inspiration för framväxande artister, entreprenörer och latincommunityn.

Datum & tider

  • Tisdag
    14 maj 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen