The 1975

Still… At Their Very Best

Music/show
The 1975

The 1975’s spelning på Annexet sålde slut på minuter. Sen dess har det jobbats hårt på en lösning för att fler ska kunna uppleva bandet – och nu kan vi meddela att konserten flyttas från Annexet till Tele2 Arena! 

Konserten kommer att genomföras i en nerskalad och intim version av Tele2 Arena med endast ståplatser.

Köpta biljetter gäller, och resterande släpps onsdag 25 oktober kl 10.00

Kuriosa

Nu har det blivit dags för The 1975 omtalade ’Still… At Their Very Best’-turné att landa i Sverige. Och alla som spenderat mer än fem minuter på sociala medier det senaste året har förmodligen redan sett det ambitiösa scenbygget, hört bandets precisisa musicerande och njutit av Matt Healy när han tar sig an rollen som rockstjärna. 

Det är få förunnat att åtnjuta en status som radikala förnyare av popmusik samtidigt som man lyckas sälja ut de största av arenor. Att, på en och samma gång, vara både omåttligt populära och omåttlig hyllade. Men det är precis den avundsvärda positionen som The 1975 prenumererat på sedan den numera ikoniska självbetitlade debuten släpptes 2013. Som ett av samtidens mest definierande band har de med sin distinkta estetik, sina minst sagt hängivna fans och sin unika ljudvärld skapat musik som är lika framåtblickande som den är medryckande – lika provocerade som den är meningsfull.

Dates & times

  • Friday
    March 8, 2024

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

We'll drive you there - and safely back home again

Let Taxi Stockholm be a part of your experience! We ensure a smooth, safe, and comfortable arrival. Download the app in App Store or Google Play.  

Book taxi
We'll drive you there - and safely back home again