Ant Wan
Datum
12 oktober 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Den 12 oktober får vi en till konsert med Ant Wan - denna gång på Tele2 Arena!

Missade du Avicii Arena? Eller vill du uppleva magin igen? Häng med på resan då Ant Wan kliver upp på den absoluta toppen och lyfter taket på Tele2 Arena. Den här gången är det på riktigt. Publikrekord? Större än alla internationella megastjärnor? Mycket möjligt. Den här kvällen kommer det att snackas om i många år framöver.

12 oktober 2024 är det dags för nästa kapitel. Genom att inta Tele2 Arena tar Ant Wan allt till en helt ny, tidigare otänkbar, nivå. Det blir den största och mäktigaste svenska hiphopkonserten någonsin. Det blir även exklusivt – det här är Ant Wans enda konsert i Sverige i år.

Kuriosa

30 september 2023. Då Ant Wan kliver ut på scen i ett utsålt Avicii Arena skriver han historia. Publiken har köat i timmar, stämningen är legendarisk. Konserten är en milstolpe. Ett före/efter-ögonblick. Men de som trodde att det här var peaken hade fel, det var bara början.

SAGT OM ANT WAN I AVICII ARENA

”Konserten med Ant Wan är en urkraft” – Aftonbladet

”Med ett publikstöd utöver det vanliga i ryggen visar Västeråsrapparen Ant Wan på Avicii Arenas scen att han är en av landets mest angelägna berättare.” – DN

”Han har höjt ribban för hur en svensk hiphopkonsert kan se ut med hästlängder.” – Göteborgs-Posten

Biljettsläpp 30 januari klockan 16:00. Waiting room öppnar 15:30.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

 

VIP-PAKET MED DRYCK & GRYMMA PLATSER

Höj upplevelsen med våra VIP-paket! De ger dig inte bara fast track in genom Premium Experience-entrén, utan även den bästa uppladdningen i våra premiumytor! Välj mellan följande paket:

Franks Lounge SLUTSÅLT
Här har ni tillgång till bar och skön stämning innan det är dags att se konserten från grymma platser. I paketet ingår två dryckesenheter (öl, vin, cava eller alkoholfritt) som kan avnjutas i loungen. Premiumytan öppnar 2 timmar innan konserten och stänger en timme efter.
1 950 kr + 130 kr inkl moms/pers (OBS! 18-årsgräns)
SLUTSÅLT


Egen terrassloge för fyra personer SLUTSÅLT
Här snackar vi exklusiv live-upplevelse! Med er alldeles egna terrassloge får hela sällskapet en oförglömlig kväll. Ni får ta del av en härligt uppdukad buffé och två dryckesenheter var (öl, vin, cava eller alkoholfritt). Självklart finns också tillgång till bar för ytterligare dryckesbeställningar. Premiumytan öppnar 2 timmar innan konserten och stänger en timme efter.
13 600 kr + 600 kr inkl moms (OBS! 18-årsgräns)
SLUTSÅLT

Datum & tider

  • Lördag12 oktober 2024
    18:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
12 oktober 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Dörrar öppnar 18:30

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Tele2 Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Tele2 Arena finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra pubar, barer och fast food-serveringar.
Se generellt mat- och dryckesutbud

 

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

AXS Official Resale

Har du fått ändrade planer? Nu kan du enkelt och säkert sälja dina app-biljetter (Mobile ID-biljetter) i Stockholm Live-appen via AXS Official Resale. Du loggar bara in i appen, väljer den biljett du vill sälja och sedan sköter vi resten.

Läs mer om hur AXS Official Resale fungerar i vår FAQ.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Endast för ordinarie biljetter
Resale
Återförsäljning av privatpersoner
VIP-PAKET FRANKS LOUNGE
SLUTSÅLT
+ serviceavgift
VIP-PAKET TERRASSLOGE
SLUTSÅLT
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.