Ant Wan

Den 12 oktober får vi en till konsert med Ant Wan - denna gång på Tele2 Arena!

Missade du Avicii Arena? Eller vill du uppleva magin igen? Häng med på resan då Ant Wan kliver upp på den absoluta toppen och lyfter taket på Tele2 Arena. Den här gången är det på riktigt. Publikrekord? Större än alla internationella megastjärnor? Mycket möjligt. Den här kvällen kommer det att snackas om i många år framöver.

12 oktober 2024 är det dags för nästa kapitel. Genom att inta Tele2 Arena tar Ant Wan allt till en helt ny, tidigare otänkbar, nivå. Det blir den största och mäktigaste svenska hiphopkonserten någonsin. Det blir även exklusivt – det här är Ant Wans enda konsert i Sverige i år.

Kuriosa

30 september 2023. Då Ant Wan kliver ut på scen i ett utsålt Avicii Arena skriver han historia. Publiken har köat i timmar, stämningen är legendarisk. Konserten är en milstolpe. Ett före/efter-ögonblick. Men de som trodde att det här var peaken hade fel, det var bara början.

SAGT OM ANT WAN I AVICII ARENA

”Konserten med Ant Wan är en urkraft” – Aftonbladet

”Med ett publikstöd utöver det vanliga i ryggen visar Västeråsrapparen Ant Wan på Avicii Arenas scen att han är en av landets mest angelägna berättare.” – DN

”Han har höjt ribban för hur en svensk hiphopkonsert kan se ut med hästlängder.” – Göteborgs-Posten

Biljettsläpp 30 januari klockan 16:00. Waiting room öppnar 15:30.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

 

VIP-PAKET MED DRYCK & GRYMMA PLATSER

Höj upplevelsen med våra VIP-paket! De ger dig inte bara fast track in genom Premium Experience-entrén, utan även den bästa uppladdningen i våra premiumytor! Välj mellan följande paket:

Franks Lounge SLUTSÅLT
Här har ni tillgång till bar och skön stämning innan det är dags att se konserten från grymma platser. I paketet ingår två dryckesenheter (öl, vin, cava eller alkoholfritt) som kan avnjutas i loungen. Premiumytan öppnar 2 timmar innan konserten och stänger en timme efter.
1 950 kr + 130 kr inkl moms/pers (OBS! 18-årsgräns)
SLUTSÅLT


Egen terrassloge för fyra personer SLUTSÅLT
Här snackar vi exklusiv live-upplevelse! Med er alldeles egna terrassloge får hela sällskapet en oförglömlig kväll. Ni får ta del av en härligt uppdukad buffé och två dryckesenheter var (öl, vin, cava eller alkoholfritt). Självklart finns också tillgång till bar för ytterligare dryckesbeställningar. Premiumytan öppnar 2 timmar innan konserten och stänger en timme efter.
13 600 kr + 600 kr inkl moms (OBS! 18-årsgräns)
SLUTSÅLT

Datum & tider

 • Lördag
  12 oktober 2024

  • 18:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

 • Endast för ordinarie biljetter

  Resale

  Återförsäljning av privatpersonerKöp biljetter
 • VIP-PAKET FRANKS LOUNGE

  SLUTSÅLT

  + serviceavgift
 • VIP-PAKET TERRASSLOGE

  SLUTSÅLT

  + serviceavgift

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen