Justin Bieber

JUSTICE WORLD TOUR

Justin Bieber

Justin Biebers World Tour skjuts upp till nästa år

Justin Bieber meddelar idag att Justice World Tour slutade med Rock in Rio – alla återstående datum för hans världturné skjuts upp till nästa år (inkluderar datum till och med den 25 mars 2023). 

Justin Biebers Justice World Tour, som ursprungligen var planerad att börja 2020 innan den skjutits upp på grund av pandemin, startade i februari 2022 i San Diego och gjorde därefter stopp i tio länder på tre kontinenter. Den 6 september meddelade Justin Bieber först att han tog en paus från turnén för att prioritera sin hälsa. Den 15 september meddelade han att de tolv datum som löper till och med den 18 oktober ställs in. Idag kom nyheten att dessa återstående datum (inklusive konserten i Stockholm som var planerad den 15 mars 2023) officiellt skjuts upp. De potentiella nya datumen kommer att vara beroende av platser och tillgänglighet.

Vi återkommer med mer information till dig som har en biljett till Justin Biebers konsert i Stockholm. 
Frågor hänvisas till All Things Live.

/ All Things Live

Justin Bieber tar sin JUSTICE WORLD TOUR till Sverige, Stockholm och Tele2 Arena den 15 mars, 2023!

Kuriosa 

I en aldrig tidigare skådad karriär som började när han var 13 år gammal, har Bieber släppt 6 studioalbum och har 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards och 21 MTV Europe Music Awards. Han har sålt över 80 miljoner album och slog förra året Elvis Presleys rekord som den yngsta soloartist som har 8 album nått nummer 1 på Billboard 200-listan. I augusti slog han rekordet för månatliga lyssnare på Spotify med över 83 miljoner.

"Justice World Tour" är uppkallad efter Justins senaste succéalbum "Justice". Det släpptes i mars 2021 och debuterade som det mest streamade albumet i 117 länder. Albumet och låtarna har tagit det redan globala popfenomenet till nya höjder.

Datum & tider

  • Onsdag
    15 mars 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

  • 495-995 SEK

    + serviceavgift

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Låt Bolt skjutsa dig till arenan 

För smidiga och prisvärda resor till och från evenemanget. Välj din destination och bli upphämtad på bara några minuter. Njut av åkturen! 

Testa nu
Låt Bolt skjutsa dig till arenan