Idol 2022

Världens största idolfinal

Idol 2022

Ett av Sveriges populäraste program på TV4 är tillbaka 2022 med en storslagen Idolfinal! 
I år kommer Idol vilja samla så många fans och musikälskare som möjligt för att genomföra världens största Idolfinal på Tele2 Arena.

Idol är det program som tänder gnistan i drömmar som finns i Sveriges alla hörn. Det firas med att så många som möjligt kan vara med på plats på Tele2 Arena när Sveriges nästa stjärna kröns.

Den direktsända finalen hålls fredag den 25 november 2022 på Tele2 Arena och fler spännande nyheter om gästartister och annat kommer avslöjas löpande.

Nu står det klart att popundret Benjamin Ingrosso kommer gästa världens största Idolfinal i Tele2 Arena den 25 november!

Benjamin Ingrosso har på bara några år etablerat sig som en av landets största artister och låtskrivare. Efter vinsten i Melodifestivalen 2018 har mycket hänt. Han har vunnit en Grammis för Årets Artist och tog även hem Årets manliga Artist för fjärde året i rad på Rockbjörnen. Senaste singeln Dancing on A Sunny Day har legat stabilt som topp 3 på Sveriges radiolista. Med sitt eget mat och musikprogram ”Benjamins” på TV4 har populariteten skjutit ytterligare i höjden. 

Efter att nyss ha avslutade årets turné med två utsålda shower på Konserthuset tillsammans med Kungliga Filharmonikerna och sitt största gig någonsin för 30 000+ festivalbesökare på Lollapalooza, gör han sig nu redo att inta Idolscenen i världens största Idolfinal.

Säkra din plats när vi tillsammans ska genomföra världens största Idolfinal!

Sätt guldkant på ditt besök med VIP Golden Ticket: 

  • Ingång via Premium entrén
  • Biljett på Läktaren Långsidan
  • Hostess, VIP Badge, cloakroom
  • Barnanpassad Buffé ink måltidsdryck (ej alkohol)

Datum & tider

  • Fredag
    25 november 2022

    • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Bolt

Smidig scooter till evenemanget eller bekvämt baksäte på väg hem? Med Bolt-appen tar du dig enkelt till och från arenan. Vi finns med dig hela vägen, på två eller fyra hjul. Ladda ner Bolt-appen för iPhone eller Android. 

Boka resa
Bolt