Harry Styles

Love On Tour

Harry Styles

Den brittiske popstjärnan Harry Styles kommer till Tele2 Arena med sin kärleksturné "Love On Tour" den 29 juni 2022.

Arenans platser på Tele2 Arena kommer vara:
Pods, ståplatsområde i tre mindre sektioner närmast scenen.
Ståplatser på resten av golvet.
Sittande på läktarplatser.
Biljetter från 600-1255 kr
VIP-biljetter från 1950 kr-2395 kr

Hade du biljetter till konserten på Avicii Arena?

Biljetter till konserten som var planerad att genomföras på Avicii Arena 2021 kommer inte att vara giltiga till det nya datumet och samtliga återlöses automatiskt. Du som köpt biljetter till det gamla konsertdatumet hade möjlighet till ett exklusivt förköp till det nya datumet. Alla biljettköpare ska ha fått mail angående detta med instruktioner. Vid eventuella biljettfrågor, kontakta AXS

Kuriosa 

Harry Styles har etablerat sig som en av de största och mest inflytelserika artisterna vi har just nu. Hans självbetitlade solodebutalbum blev en av världens tio mest sålda album under året och under den första veckan hade det den största försäljningen som en manlig artist har haft genom tiderna. Hans andra album, ”Fine Line”, toppade Billboard 200 när det släpptes, vilket gjorde det till Harrys andra album som listats som nummer ett i USA. Albumet gjorde listhistoria och stod för den största försäljningsveckan för en manlig brittisk soloartist sedan Nielsen Music började registrera elektronisk försäljningsdata 1991. Sedan han startade sin solokarriär har han vunnit prestigefyllda utmärkelser, bland annat två BRIT Awards, en Grammy, en Ivor Novello Award, en American Music Award och flera andra priser världen över. Han var även den första mannen som porträtterats själv på omslaget till tidningen Vogue.

Harry har gjort sig känd för sina otroliga liveframträdanden. Hans ”Love On Tour” konserter flyttades fram till följd av pandemin men kunde genomföras i USA i höstas där den första konserten ägde rum i Las Vegas i september. Harry genomförde över 40 konserter i hela USA i slutet av förra året och mottog beröm från både fans och kritiker. Hans konserter är packade med hans globala hitsinglar, inklusive ”Sign of the Times”, ”Lights Up”, ”Adore You”, ”Watermelon Sugar” och ”Kiwi”.

Datum & tider

  • Onsdag
    29 juni 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

  • 600-1255 SEK

    Vid betalning tillkommer en summa om 10 kr per biljett som är en donation via Harry Styles som kommer gå till en lokal välgörenhetsorganisationKöp biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans