En kväll för LeMarc

En hyllningskonsert

Musik/Show
En kväll för LeMarc

I samband med Peter LeMarcs 65-årsdag släpptes biljetterna till en hyllningskväll i hans ära på Cirkus. Vänner, kollegor och ny generation popstjärnor ville på det här sättet tacka LeMarc för musiken och inspirationen. Biljetterna tog slut på 1 minut och 20 sekunder. På allmän begäran och för att möta det stora intresset flyttades konserten till Tele2 Arena där en intim konserscen kommer skapas. 

På scen: Moonica Mac, Thomas Stenström, Oskar Linnros, Tomas Andersson Wij, Iiris Viljanen, Mauro Scocco, Jonathan Johansson, Lisa Nilsson, Ana Diaz, Peter Jöback och Plura. Artisterna kommer att backas upp av ett sexmannaband under ledning av Stefan Olsson.

Kuriosa

Under 80- och 90-talen var Peter LeMarc en av Sveriges största och mest älskade artister. Han hördes ständigt på radio, sålde platina-upplagor av sina skivor, gjorde hyllade turnéer och var en ofta anlitad låtskrivare till andra artister. 2014 gav han en avskedskonsert på Skeppsholmen i Stockholm och har sedan dess dragit sig tillbaka. 2023 drabbades han av en stroke. 

– Jag visste att LeMarc fortfarande är en stor, älskad artist men hade aldrig kunnat föreställa mig det här trycket. Folk har hört av sig non-stop från hela landet sen biljetterna sålde slut. Känns väldigt fint att vi förmodligen kommer kunna ta emot alla nu, säger Tomas Andersson Wij, som är initiativtagare till konserten. 

Köp VIP-paket och vänta dig mirakel ✨

Med VIP-paketet höjer ni upplevelsen redan när ni kommer till arenan genom fast track in via premiumentrén. Där tar våra värdar emot och visar er till arenans Premium Lounge där en fint komponerad buffé inkl två dryckesenheter väntar (välj mellan öl/vin/cava/alkoholfritt). Smidig tillgång till ytterligare dryckesbeställningar finns tillgänglig innan evenemanget. Föreställningen ser ni från några av arenans bästa platser. Frågor? Vi hörs via: vip@stockholmlive.com 
> KÖP NU

Datum & tider

 • Onsdag
  10 januari 2024

  • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

 • Ordinarie

  495-850 SEK

  + serviceavgiftKöp biljetter
 • Premium Experience

  VIP-paket

  VIP-paket med fast track via premiumentrén, buffé, dryck och några av arenans bästa platser Köp biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen