Det Finns Hopp

Heart of Evangelism och kyrkorna i Stockholm

Det Finns Hopp

Heart of Evangelism och kyrkorna i Stockholm presenterar ”Det Finns Hopp” och bjuder in till en helg på Tele2 Arena där kärleken, gemenskapen, omsorgen och hoppet står i fokus.

Nytt datum
På grund av den rådande situation i Ukraina följd av Rysslands invasion, samt de förödande konsekvenser för Ukrainska flyktingar som söker nya hem i hela världen, inte minst Sverige, så har Heart of Evangelism i samråd med några av Stockholms församlingar valt att skjuta upp Det Finns Hopp i Tele2 Arena den 23–24 september 2022. Det nya datumet är 24–25 mars 2023.

Håll i din biljett, för den gäller till det nya datumet. Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift) genom att ta kontakt med AXS. Sista dag för återköp är 13 maj.

Fredag 24/3 – Antivålds-manifestation. En hoppets afton. En kärlekens cymbal som ska eka över hela staden. Alla folkrörelser börjar någonstans. Tillsammans med många av Sveriges starkaste röster inom musik, media och socialt engagemang så möts vi för att lyfta upp en gemensam röst som manar till förändring. Om vi vill se ett förändrat land så måste vi alla hjälpa till. Kärlekens väg är vår enda väg framåt.

Lördag 25/3 – kyrkorna bjuder in Stockholmarna under tre möten för att berätta om Guds frälsningsplan för mänskligheten - Jesus Kristus. Hur hopplöst livet än kan vara så kan livet förvandlas genom den kärlek som finns tillgänglig för oss alla.

Läs mer på: www.detfinnshopp.se

Datum & tider

 • Fredag
  24 mars 2023

  • 19:00

 • Lördag
  25 mars 2023

  • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

 • Endags- eller tvådagarsbiljett

  180 / 270 SEK

  + serviceavgiftKöp biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans