LALEH

FKP Scorpio i samarbete med United Stage presenterar

Music/show
LALEH

LALEH till Tele2 Arena 19 augusti 2023!

Laleh ger sig ut på en sommarturné som tar avstamp i Helsingborg 28 juli och hinner förbi bland annat Luleå, Öland och klassiska Dalhalla innan hon intar Stockholm och Tele2 Arena den 19 augusti tillsammans med sin orkester. Detta blir Lalehs första spelning i huvudstaden på 4 år! Hon blir också den första svenska kvinnliga artist som genomför en egen konsert på Tele2 Arena. Det blir den perfekta finalen på sommaren innan det är dags att gå tillbaka till jobbet, skolan eller studierna. Sittande publik, ingen åldersgräns – det blir en fantastisk upplevelse för såväl unga som gamla fans.

Barnbiljett från 0-12 år

Barn mellan 0-12 år måste ha egen Barnbiljett och medföljas av vuxen med Ordinarie biljett. Både Ordinarie biljett och Barnbiljett måste köpas samtidigt för att Barnbiljett ska var giltig. Max 3 Barnbiljetter per Ordinarie biljett. Det finns ett begränsat antal Barnbiljetter.

Sätt guldkant på ditt besök! 

Franks Table:  

Upplev Laleh på Tele2 Arena den 19 Augusti 2023, vid ett eget exklusivt Franks Table för 4 personer! 

Ingång sker via Premium-entré där värdar tar emot och hjälper er till ert bord. 

Under kvällen avnjuter ni en middagsbuffé med 2 dryckesenheter inkluderat. (Välj mellan öl/vin/alkoholfritt). Evenemanget ses sedan direkt ifrån ert bord. 

Härligare än så kan det knappast bli! 

Franks Table är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter evenemanget. 

Välkommen till en oförglömlig Live-upplevelse! 

Bokning sker här. Har du några frågor mailar du vip@stockholmlive.com

Terrassloge:  

Upplev Laleh på Tele2 Arena den 19 Augusti 2023 i en egen exklusiv Terrassloge för 4 personer! 

Ingång sker via Premium-entré där värdar tar emot och hjälper er till Terrassen. 

Under kvällen avnjuter ni en middagsbuffé med 2 dryckesenheter inkluderat. (Välj mellan öl/vin/alkoholfritt). Evenemanget ses sedan direkt ifrån er Terrass. 

Härligare än så kan det knappast bli! 

Terrasslogen med tillhörande lounge är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter evenemanget. 

Välkommen till en oförglömlig Live-upplevelse! 

Bokning sker här. Har du några frågor mailar du vip@stockholmlive.com

 

Kuriosa

LALEH är en av Sveriges mest älskade artister med hundratals låtar i bagaget, med moderna klassiker som ”Goliat”, ”En stund på jorden”, ”Bara få va mig själv”, ”Some die young”, ”Live tomorrow”, ”Det kommer bli bra”, ”Vårens första dag” och ”Vinterland” har hon varit med och format vårat musiklandskap dom senaste 17 åren.

- Jag och hela min turnéfamilj, crew och band, har alla längtat efter publiken och vägarna, vi är så otroligt tacksamma över att vi har en hel turné att förbereda och se fram emot, det kommer bli bra!

I mars 2022 släppte Laleh det kritikerrosade albumet “Vatten” med låtar som “Minnet av ett hav”, “Socker och vatten” och “Leopard” som spelats flitigt hos Sveriges Radio sen dess. Albumets första singel ”Det Kommer Bli Bra” är redan trefaldigt belönad platina.

Just nu är hon aktuell med nya singeln "Vi är på riktigt” som släpptes 30 september, en duett med Darin. Med avstamp på Ullevi i somras där han gästade Laleh på låten ”Bara få va mig själv” tog de steget till att tillsammans skriva och släppa nya låten ”Vi är på riktigt”. Låten som handlar om framtidstro och om att komma ihåg vad som är på riktigt i en värld där så mycket känns som på låtsas.

Dates & times

  • Saturday
    August 19, 2023

    • 5:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

We are fans of fans

The shopping mall for fans. What are you a fan of? Fashion? Baking? Sushi lunches? At Globen Shopping, you'll find everything to grow and  deepen your interests. 

Read more
We are fans of fans

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige